Sastojci
Tekući sastojci:
Suhi sastojci:
Priprema
Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva.
U prvu zdjelu pomiješajte sve tekuće sastojke. U drugu zdjelu pomiješajte sve suhe sastojke.
Polagano ubacujte suhe sastojke u zdjelicu sa tekućim sastojcima i miješajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Ulijte smjesu u kalup za pečenje i pecite oko 25-30 min na temperaturi od 180 stupnjeva. Svakako provjerite jeli biskvit pečen tako da štapić ili nož (drveni ili metalni) zabodete u tijesto. Ukoliko štapić, nož kada ga izvadite bude čist, Vaš biskvit je gotov.
Ostavite biskvit da se potpuno ohladi. Nakon što se biskvit ohladio, razrežite ga na pola i jednu polovicu premažite Dida Boža džemom od višnje (u tankom sloju) i preko njega Figgy namaz. Preklopite sa drugom polovicom i premažite rastopljenom veganskom čokoladom ili nekom drugom čokoladom po želji. Dobar tek!