Sastojci
Sastojci (za tortu promjera 18 cm):
Za biskvit:
Za čokoladni ganache:
Za preljev od malina i jagoda:
Priprema
Postupak:
Biskvit:
Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva. Sve sastojke za biskvit stavite u bledner ili sjeckalicu.
Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Izlijte u kalup za pečenje te stavite u pećnicu. Biskvit se peče otprilike 15 minuta na 180 stupnjeva (u pećnici sa ventilatorom)
Kada prođe 15 min, izgasite pećnicu i ostavite tako još 10 min da odstoji
Čokoladni ganache :
U posudu na pari stavite kokosovo mlijeko i čokoladu, polako miješajte dok se sastojci ne sjedine tj. dok ne dobijete gustu smjesu kremaste teksture. Dodajte agave sirup i prelijte preko biskvita. Nakon toga slijedi izrada preljeva od malina i jagoda. U posudu stavite svježe maline, Dida Boža ekološki džem od jagoda i vodu
Kuhajte na štednjaku 5 minuta (dok se maline ne raspadnu) i nakon toga dodajte psyllium ljuskice. Prelijte preko čokoladnog ganacha i stavite u hladnjak da se sve ohladi.
Prije serviranja ukrasite po želji
Uživajte!