Sastojci
Priprema
Dinstati narezani luk koji je potrebno malo posoliti da postupak bude brži. Dodati šampinjone narezane na listiće, te nastaviti dinstati dok voda ne ispari. Sadržaj začiniti po želji i dodati tri žlice Mexican burrito umaka. Pileća prsa narezati na male komadiće, začiniti i kratko popržiti sa obje strane, te dodati u umak od šampinjona. Pripremiti integralne tortilje i namazati tanki sloj Dida Boža namaza od crnih maslina, dodati na tortilju dvije, tri zlice umaka od šampinjona i piletine. Po želji naribati grana padana sir. Zarolati te zarolanu tortilju obložiti sa pancetom. Ukoliko želite lakši obrok, izostavite pancetu. Zarolane tortilje uredno posložiti na užu posudu za pečenje kako bi tortilje zadržale svoj oblik za vrijeme pečenja. Peći 25-30 min na 180°C dok tortilje ne postanu sočne, a panceta hrskava.
Kako bi se postigla hrskavija panceta zadnjih pet min temperaturu povećati na 200°C.